Auto verhuur

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Zowel op het vasteland als op Madeira is een auto huren een uitstekende manier om het land/de streek te verkennen. Het maken van autorondreizen is heel populair en betaalbaar! Meestal bent u veel voordeliger uit als u van tevoren in Nederland alles geregeld heeft.

Afstand in kilometers over de weg vanaf Utrecht-Lissabon ca. 2200-2300 km. Afstand Lissabon-Oporto ca. 300 km. Afstand Lissabon-Faro ca. 330 km. Wees erop bedacht dat er in Portugal veel twee-baans wegen zijn. Uit onderzoek is gebleken dat in Portugal de meeste verkeersongelukken gebeuren, wees dus op uw hoede.

In heel Portugal bevinden zich plaatselijke en internationale autoverhuurbedrijven met een grote verscheidenheid aan auto’s en tarieven.
Een WA-verzekering is altijd bij de prijs inbegrepen, evenals een all-riskverzekering, mits u van tevoren boekt. Over het algemeen dekt uw gewone reispolis de kosten in geval van persoonlijke ongelukken.

Om een auto te kunnen huren moet u, als u met creditcard betaalt, minstens 21 jaar oud zijn. De minimumleeftijd is 23 jaar als u contant betaalt. In het laatste geval kan men u om een extra borgsom vragen. Ook al moet u officieel in het bezit zijn van een internationaal rijbewijs of een recent Europees rijbewijs met vertalingen, toch worden in de praktijk rijbewijzen uit alle bekende landen gewoon geaccepteerd.

PortugalVakantieland.nl biedt u in samenwerking met Sunny Cars, een gerenommeerd autoverhuurbedrijf, wereldwijd huurauto’s aan in alle categorieën.

Behalve lokale belastingen en verzekeringen zijn diverse extra’s in de huursom bij SUNNYCARS opgenomen. Op deze wijze voorkomt u onduidelijkheid ter plaatse en het betalen van extra kosten. Via de website van Sunny Cars kunt u vrijblijvend prijzen en beschikbaarheid van huurauto’s opvragen. Als u een auto wilt huren, worden de boeking en betaling in zijn geheel door Sunny Cars afgehandeld. De factuur en het voucher om uw huurauto af te halen worden u door Sunny Cars toegestuurd.

Indien u uw vlucht(en) wijzigt of annuleert of uw vluchten worden gewijzigd, is het uw eigen verantwoordelijkheid dat u de reservering bij Sunny Cars aanpast of annuleert. U kunt dit doen door contact op te nemen met het call-centre van Sunny Cars, (+31/0)252-623030 of via e-mail info@sunnycars.nl.

Klik op de button “Sunny Cars” en u gaat naar de website van Sunny Cars.

Klik hier en ontdek aantrekkelijke prijzen en zekerheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *