Biefstuk van de haas

Recepten > Biefstuk van de haas op z’n Portugees

Ingrediënten

  • 500 à 600 gr biefstuk van de haas
  • 50 gr spek
  • 40 gr boter
  • 100 gr uien
  • 50 gr olijven
  • 2 paprika’s
  • augurken
  • tomaten
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Het in dobbelsteentjes gesneden spek, de gesnipperde uien, de ontpitte olijven en de in reepjes gesneden paprika’s in boter fruiten.
  2. Daarna uit de pan scheppen en het vlees in dezelfde pan aan beide kanten bruin braden.
  3. De biefstukken op een verwarmde schotel leggen en ze met het spek en de groenten bedekken.
  4. De braadjus met een weinig witte wijn deglaceren, de in reepjes gesneden augurken erbij doen, even laten koken en over het vlees gieten.
  5. De schotel met gebakken tomaten garneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *