Groene Portugese Bouillon

Recepten > Groene Portugese Bouillon

Ingrediënten

  • 1 liter bouillon
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 inplakken gesneden aardappelen
  • 5 groene koolbladeren
  • 1 theelepel nootmuskaat

Bereiding

  1. Breng de bouillon aan de kook en giet er in een dunne straal de olijfolie bij.
  2. Voeg de plakjes aardappel toe.
  3. Laat de soep 15 minuten pruttelen tot de aardappels zacht zijn.
  4. Wrijf ze door een zeef of gebruik de keukenmachine.
  5. Rol de koolbladeren heel stijf op en snijd ze met een scherp mes in snippers.
  6. Doe ze bij de soep met de nootmuskaat en laat het nog 2 a 3 minuten doorkoken.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *