Grensdocuementen

Thema’s > Reisdocumenten

Voor Portugal dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige toeristenkaart die bij vertrek uit Portugal nog minimaal 3 maanden geldig zijn. 

Meer informatie over verblijfs- en werkvergunningen e.d. kunt u verkrijgen bij:

Portugese Ambassade
Bazarstraat 21
2518 AG Den Haag
Telefoon 0703615589

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *